Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonyi Margaréta Vendégház

Szálláshely

Bemutatkozás

Bakonyi Margaréta VendégházBakonyszentlászlón a falu központjában található a festői szépségű Bakony szívében ahol kellemes kikapcsolódást kínálunk a pihenni, feltöltődésre vágyó családok, baráti társaságok részére. Családias, bababarát környezetben várjuk , hogy elfeledje a szürke hétköznapokat és kilépjen egy kicsit a város zajából.

A Vendégház családbarát kialakítású: 3 szoba, jól felszerelt konyha (mosogatógép, mikró, kávéfőző, teljes felszerelés) étkező, fürdőszoba (mosógéppel), WC- vel. A ház 8-10 fő részére kialakított. Kisgyermekeseknek szükséges felszereléssel ellátott. (előre egyeztetve rácsos kiságy, etetőszék) A házhoz egy nagy füves udvar tartozik. Itt bográcsozási, grillezési lehetőség, kerti bútorok, hinta, homokozó várja a kedves vendégeket.

A vendégház egész évben nyitva

A Bakony egyik legcsodálatosabb környéke ahol egy igazi ékszerdoboz várja a vendégeket, hogy felfedezzék a benne rejlő csodákat, kincseket. A történelmi látnivalók, természetvédelmi területek, a környéken található barlangok a szebbnél szebb kirándulóhelyek, a nem rég nyílt kalandpark és a via - ferrata túra teszik izgalmassá és feledhetetlenné az itt töltött napokat. A Bakony tiszta levegője kiválóan alkalmas légúti megbetegedésesek enyhítésére, testi, lelki és szellemi felfrissülésre. A környéken sok turista útvonal található, melyek gyalogosan és kerékpárral is végigjárhatók.

A kirándulások alkalmával találkozhatnak, ritka és védett nővény- és állatfajokkal: tavaszi tőzike, cifra kankalin, májvirág, alpesi ribizke, ciklámen, gím –dámszarvas, őz, muflon, vaddisznó.

Bababarát szálláshely
(3 éves korig ingyenes)


Macska, kutya bevihető
(2 500 Ft / éj)

Szobák száma: 3 db
Férőhelyek száma: 10 fő
Beszélt nyelvek: Magyar

Áraink
3500.- Ft / Fő / éjszaka + felnőtteknek idegenforgalmi adó (IFA 200.- Ft /fő/ éjszaka )

Kedvezmények

  • 3 éves korig ingyenes
  • 14 éves korig 50 %

Az alábbi típusú utalványokat, dombornyomású és elektronikus bankártyákat és hitelkártyákat elfogadjuk:

Készpénz, bankkártya, szép kártyák

Forrás: bakonyimargaretavendeghaz.hu