Nincs megjeleníthető tartalom

A webhely használatával Ön elfogadja a sütiket, az oldal feltételeit és adatvédelmi szabályzatát!

HosszúHáz turistaszálló

Szálláshely

A Hosszú Ház Turistaszálló Bakonyszentlászló-Vinyén az Öreg-Bakony legszebb részén a Cuha völgyében található. Itt állnak a Bakony hegység legmagasabb csúcsai, ez a hely nyugodt pihenést és izgalmas programokat tartogat a nyaralni, táborozni, kirándulni, sportolni vagy túrázni vágyók számára. Az épületeink kellő biztonságot nyújtanak még a legvadabb viharban is, és kényelmes szállást biztosítanak a megfáradt vendégeink számára.

SZÁLLÁSHELYEINK

1. SZÁMÚ LAKÁS 14+2 FÉRŐHELYES

A két darab egymásból nyíló nagyméretű szobában négy, illetve három emeletes ágy került elhelyezésre. A nagyobb szobában két darab fotelágy szolgál a további vendégek elszállásolására.

 A lakáshoz nagyméretű, jól felszerelt étkezős konyha, dupla wc és dupla zuhanyzós fürdőszoba áll a kedves vendégek rendelkezésére.

Ára: 1.800 Ft/fő/éj, gyermekeknek 14 éves korig 1.500 Ft/éj, 3 éves korig ingyenes
Ágynemű mosatás: 400 Ft / garnitúra

2. SZÁMÚ LAKÁS 10 FÉRŐHELYES

A külön bejárattal rendelkező szobákban két illetve három emeletes ágy került elhelyezésre. A nappali tartózkodóban sarok ülőgarnitúra, színes TV szolgál az otthonos megpihenésre. A lakáshoz tágas, wc-s fürdőszoba és felszerelt konyha tartozik.

 

Ára: 1.800 Ft/fő/éj, gyermekeknek 14 éves korig 1.500 Ft/éj, 3 éves korig ingyenes
Ágynemű mosatás: 400 Ft / garnitúra

3. SZÁMÚ LAKÁS 6 FÉRŐHELYES

A “Hatos” néven emlegetett házrész kellemes előkerttel, tűzrakóval rendelkezik. A belső elrendezése hasonló a nagyobb férőhelyes lakásokhoz: egy nagy légtérben négy heverő és egy emeletes ágy helyezkedik el. Az étkezős konyha mellett nappali sarok ad lehetőségét a tévézésre.

Ára: 2000 ft/fő/éj, gyermekeknek 14 éves korig 1700 Ft/fő/éj, 3 éves korig ingyenes
Ágynemű mosatás: 400 Ft / garnitúra

ELSZEPARÁLT APARTMANHÁZ

A kétszemélyes, elkerített kis kerttel rendelkező házikó apró étkezős konyhával, fürdőszobával és egy bájos szobával várja a külön szállást igénylő vendégeinket. A kis ház a turistaszálló közvetlen közelében van.

Ára: Felnőtteknek 2.400 Ft/fő/éj, gyermekeknek 14 éves korig 1.800 Ft/éj, 3 éves korig ingyenes
Ágynemű mosatás: 400 Ft / garnitúra