Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

A Szent László Lövészklub meghívásos lövészversenyt rendezett

Populáris hír

A hagyományoknak megfelelően – 2023-08-05-én meghívásos lövészversenyt rendezett IFJ. SZÜCS GÁBOR KUPA elnyeréséért.

A Szent László Lövészklub - a hagyományoknak megfelelően – 2023-08-05-én meghívásos lövészversenyt rendezett  IFJ. SZÜCS GÁBOR KUPA elnyeréséért.

A versenyre 15 vidéki csapat kapott meghívást, 10 település versenyzői tiszteltek meg bennünket jelenlétükkel.(Ajka, Baja,  Écs,  Bakonyszentlászló, Fertőrákos, Pápa, Sopron, Városföld,  Zirc)

A több napos esőzés miatt a tereplőtéren nem tudtuk megrendezni a kispuska és sportpisztoly versenyt, így a  verseny résztvevői csak légpuska és légpisztoly versenyen mérhették össze tudásukat.

Az egyéni helyezettek (1-3.) minden fegyvernemben és kategóriában érmet és oklevelet kaptak. A csapatok (1-3. helyezettek) oklevelet és kupát, míg a csapattagok érmet kaptak.

A versenyzők összesen 88 alkalommal álltak lőállásba. Légpuskában 44 fő és  légpisztolyban  is 44 fő versenyzett.

Öt település versenyzői indultak  csapat versenyben. Bakonyszentlászló csapata 848 köregységgel első lett a 826 köregységet lőtt Fertőrákos  és 767 köregyységet  lőtt Baja csapatai előtt. 

A versenyen 8 fővel vettünk részt, 5 fős csapatunk első helyen végzett.

Egyéniben  4 arany, 1 ezüst érmet nyertünk, valamint 3 negyedik, 1 ötödik  és 2 hatodik helyezés értünk el

  

a NEAG-KP-1-2023/2-000128 pályázattal támogatta a Szent László Lövészklub 2023.augusztus 5-én rendezett ifj. Szücs Gábor lövész emlékversenyét.             

A támogatás terhére biztosítottuk a versenyen résztvevőknek az étkezését.