Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Pannon-Víz

Közszolgáltatás

Kapcsolat

Hivatalos név (teljes név): PANNON-VÍZ Regionális Önkormányzati Víziközmű-szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Székhely: 9025 Győr, Országút u. 4.
Postacím: 9002 Győr 2, Pf.: 217
Központi telefonszám: (96) 522-600
Központi faxszám: (96) 310-833

Bemutatkozás:
Társaságunk, a PANNON-VÍZ Zrt. az 1883-ban alapított Győri Vízvezeték Részvénytársaság jogutódja. Büszkék vagyunk rá, hogy 1884 óta látja el friss tiszta és egészséges ivóvízzel a kisalföldi megyeszékhely lakóit. Az alapítás óta eltelt 130 év alatt  Társaságunk az ország egyik legnagyobb víziközmű szolgáltatójává, a régió meghatározó vállalatává vált. Közel hétszáz munkatársunk van, éves árbevételünk 2013. évben meghaladta a 8 milliárd forintot. Részvényeink teljes egészében önkormányzatok tulajdonában vannak, legnagyobb aránnyal bíró (61,237%) részvényesünk Győr városa. Kisalföldön és Bakonyalján összesen 122 településen megközelítőleg 300 ezer fogyasztónak nyújtunk egészséges és biztonságos víziközmű-szolgáltatást. Az ivóvízszolgáltatás, valamint szennyvízelvezetés és -tisztítás alaptevékenységek biztosítása mellett kiegészítő szolgáltatásokkal is állunk felhasználóink és partnereink rendelkezésére. Ez utóbbihoz tartoznak többek között az iparivíz szolgáltatás, laborvizsgálat, nem közművel elvezetett szennyvízszállítás és -kezelés, ivóvíz- és szennyvízbekötés, csatorna- és kútkamerás vizsgálat. Meghatározó tagjai vagyunk a magyarországi szakmai szervezeteknek. A PANNON-VÍZ Zrt. területileg 4 üzemmérnökségre tagozódik: Győri- Nyúli-, Csornai- és Kapuvári Üzemmérnökségkre. A központi szervezetek és kiszolgáló egységek Győrben találhatók. Célunk az új jogszabályi környezet és a tulajdonosok elvárásainak teljesítésével egyidejűleg a már elért műszaki és szolgáltatási színvonal megtartása és továbbfejlesztése. Nagy hangsúlyt fektetünk a megújuló energiaforrások hasznosítására, az energia-takarékosságra, valamint a környezetvédelemre.