Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Falu-TV

Közszolgáltatás

A cég elődjét Oláh Péter egyéni vállalkozó 1990. májusában hozta létre kábel-tv, parabola és földi antenna építésre, szerelésre és karbantartásra. Az akkori viszonyoknak megfelelően házról-házra, soros kábel-tv hálózatot alakított ki. Az idő múlásával ezek a régi kis kábel-tv hálózatok elavultak, ezért átalakításra kerültek. Az egyes településeken belüli kis közösségi rendszerek összeolvasztásával a piaci viszonyoknak megfelelő hálózat alakult ki.

2000-ben alakult meg a jelenlegi Falu-TV Szolgáltató Kft. Fő tevékenységi köre továbbra is a kábel-tv építés volt, de emellett a parabola antenna szerelése is nagy szerepet játszott. 2001-től nagyszabású fejlesztésekkel a mai kor követelményeinek megfelelő technikai színvonalú hálózatok kiépítésével szerettük volna ügyfeleink bizalmát elnyerni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint folyamatosan bővülő ügyfélkörünk, amely két megye területén, 24 településen 6000 háztartásban biztosít elérhető kábel-tv szolgáltatást.

Cégünk alapstratégiája nemcsak a hálózat fejlesztése, de a technikai háttér és szakmai felkészültség biztosítása is. A hálózat fejlesztését, bővítését ún. csillagpontosítását minden kistelepülésen, még a legkisebb falvakban is célul tűztük ki. 2007 januárjától egy új termékkel, a kábelnettel bővült a szolgáltatási palettánk, amelyet folyamatos fejlesztések kísérnek.

A 2010-es évben cégünk újabb átalakulásokon esett át, további terveket szőttünk, melyeket a 2011-es évre komoly fejlesztések révén sikeresen megvalósítottunk. Ezek között szerepel az optikai hálózat kiépítése, azaz egy olyan szignifikáns technológia létrehozása és alkalmazása, amely újabb utakat nyit meg a telekommunikációs szolgáltatásaink körében és minőségében.

Valamint ugyanebben az évben - 2011-ben - teljes szolgáltatási területünkön bevezettük vezetékes telefonszolgáltatásunkat is. Azonban cégünknek vannak még célkitűzései, köztük például, hogy olyan kis településeket is elérjünk és központosítsunk, amelyek egyedi fejállomásról üzemeltek (Győrság, Pannonhalma, Écs). Tehát a dinamikus fejlesztések a jövőben is folytatódnak.