Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Diabetes Klub

Klub

Klubvezető: Volf Antalné
Levelezési cím: 8431 Bakonyszentlászló, József A. u. 17.
Telefon: 06 88 465 419
Mobil: 06 70 623 1812
E-mail: [email protected]
Helyszín: Régi Egészségház
Tagok száma: kb. 40 fő
Alapítás éve: 2003
Foglalkozások: Klubfoglakozásainkat minden hónap első hétfőjén 18 órakor Bakonyszentlászló Petőfi u. 8 szám alatti civil házban tartjuk.

A Klub 2003-ban alakult meg Bakonyszentlászlón 53 fő taggal, jelenleg 40 fővel működik.
Fő céljaink: A cukorbetegségben szenvedő emberek életminőségének megőrzését, javítását elősegítő programok szervezésével visszaszorítani, késleltetni a szövődmények kialakulását.
Megalakulásunk óta nagy figyelmet fordítunk az oktató, felvilágosító munkának, hiszen tagjaink között vannak olyanok akiknél pár éve a cukorbetegség szövődményekkel párosult (érszűkület, infarktus, látáscsökkenés, csontritkulás, stb.)
További szövődmények visszaszorítása érdekében, taggyűléseinket gyakran kíséri orvosi előadás, ahol tagjaink sok hasznos információt, segítséget kapnak.
Céljaink megvalósításban fő támogatónk a helyi Önkormányzat, biztosítja a helyiséget, ahol havonta taggyűlést, valamint az évzáró ünnepségünket tartjuk. Ezenkívül az éves költségvetésből anyagi támogatást nyújt részünkre. Jó érzés hogy az évek folyamán gondjainkkal mindig bizalommal fordulhatunk az önkormányzat vezetőségéhez. Kapcsolatunkat a kölcsönös, korrekt együttműködés jellemzi.
A képviselő testület tagjai közül vannak akik tiszteletdíjaik felajánlásával segítik munkánkat.

Tagsági díj tagjainknak 2000 Ft/fő évente.

Évenként egy alkalommal szervezünk fürdéssel egybekötött kirándulást, hétvégi szabadidő programokat, valamint karácsony előtti évzáró ünnepséget.
Országos rendezvényekre a Magyar Cukorbetegek Országos Szervezete és a Győr megyei Cukorbeteg Egyesület szervezésével tudunk eljutni. Az ő munkájukat dicséri, hogy megalakulásunk óta az ország különböző részein tölthettünk egy-egy kellemes hétvégét.
A rendezvényeken az oktató előadásokon kívül jutott idő a szórakozásra és a pihenésre is. Az egyesület segítségével jutottunk el Budapestre, Kaposvárra, Gyulára, Jászárokszállásra, Törökszentmiklósra, stb.
Éves programjainkhoz igyekszünk figyelembe venni a tagság véleményét, igényét és az adott lehetőségeket. Próbálunk olyan programokat szervezni, hogy tagjaink jól érezzék magukat.

A kép illusztráció!