Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakony Pihenő Turistaház

Szálláshely

Töltődjön fel nálunk! Hatalmas zöld erdők! Friss levegő! Bakony!

Pihenő Turista és apartman-ház a Bakony északi lábánál, gyönyörű erdei környezetben található, Bakonyszentlászló külterületén festői környezetben Fenyőfő és Vinye között a Hódos-ér partján.

 

A Vendégház területén két különálló épületrész található: egy 5 fős apartman áll a vendégek rendelkezésére 2 hálószobával,valamint egy tágas nappalival, saját fürdőszobával, teakonyhával felszerelve. 

Turista-lak 4 hálószobával valamint egy konyhával és egy közös fürdőszobával rendelkezik. 23 fő befogadására alkalmas.(pótágyazható)

Turistaház egész évben várja kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégeit.


A Bakonyi hegyvidék szelíd hegyhátai,szerteágazó túraútvonal-hálózata egyedülálló hegyi élményekkel és különleges pillanatokkal ajándékozza meg a kirándulókat.

A turistaház a vinyei állomástól pár száz méterre található. Fenyőfő felé vezető aszfaltos útról balra letérve közelíthető meg.

A szálláshely tágas parkolóval, nagy füves udvarral várja a vendégeket. Az udvarban szalonnasütési, bográcsozási lehetőség megoldott (bográcsot igény esetén tudunk biztosítani).

Egyszerre 28 fő elszállásolására van lehetőség 6 vendégszobában. A szobák 2-10 fő befogadására alkalmasak (pótágyazható).

Turistaszállás

Turistalak 4 hálószobával valamint egy konyhával és egy közös fürdőszobával rendelkezik. 23 fő befogadására alkalmas (pótágyazható). A turistalak lehetőséget kínál : kerékpártúrákhoz, osztálykirándulásokhoz, erdei iskola programokhoz valamint sport, nyelvi és kézműves táborok megszervezéséhez. Vállalati, családi rendezvényekre, pihenésre, kikapcsolódásra ideális választás! A turistaház egész évben várja kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégeit.

Apartman

Valamint egy 5 fős apartman áll a vendégek rendelkezésére 2 hálószobával, egy tágas nappalival, saját fürdőszobával, teakonyhával felszerelve.

Árak:

Turistalak:

3 éves korig: díjmentes
3- 18 éves korig: 1.800 Ft / fő / éj
18 év felett: 2.000 Ft / fő / éj + IFA
Ágynemű-huzat mosatási költsége: 400 Ft / garnitúra
Az idegenforgalmi adó (IFA) felnőtteknek külön fizetendő, ami: 200 Ft / fő / éj

Felárak:

Háziállat: 500 Ft / éj
Pótágy: 1.500 Ft / éj

Apartman:

3 éves korig: díjmentes
3- 18 éves korig: 3.800 Ft / fő / éj
18 év felett: 4.800 Ft / fő / éj + IFA
Az idegenforgalmi adó (IFA) felnőtteknek külön fizetendő, ami: 200Ft / fő / éj

Felárak:

Pótágy: 3.000 Ft / éj